perjantai 26. lokakuuta 2007

Lopun alkua

Konserttivalmisteluissa alkavat lopunajan tunnelmat lähestyä. Konsertti on lähempänä kuin meinaa uskaltaa ajatellakaan ja muutama todella tähdellinen harjoitus on edessä. Tulevana sunnuntaina Saattajilla on päivätreenit, joissa biisejä pitää alkaa saada oikeasti hyvään kuntoon.

Ainakin allekirjoittanut altto kokee saman paniikin joka ikisen pienemmän tai suuremman keikan alla, lauluporukasta riippumatta: ei tästä mitään tule, mitään ei osata, ollaanko me edes harjoiteltu, mitä jos yleisöä nolottaa, kun me ollaan niin huonoja, entä jos ne ei edes taputa. Kammottava klisee, mutta vatsaavääntävä ahdistus helpottaa yleensä kun pääsee lavalle eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä asiat niin hyvin kuin vain suinkin osaa. Homma sitten sujuu tai ei. Onneksi ei kenenkään henki tai maailmanrauha ole kiinni siitä, osuvatko koholähdöt kohdilleen tai kuinka hyvin fraasin linja kantaa. Silti yleensä paremmin on kivempi laulaa kuin huonommin!

Konsertin lipunmyynti on täydessä käynnissä. Arvoisat blogin lukijamme, hankkikaa ihmeessä konsertti- ja muistojuhlalippunne ajoissa!

Ei kommentteja: