maanantai 15. lokakuuta 2007

Ruokalista selvänä

Jos eivät ihan kaikki biisit ole vielä keikkakunnossa, niin ainakin bileiden ruokalista on selvänä. First things first! Konsertin ja juhlan hinnat ovat nähtävissä tuossa sivun oikeassa reunassa. Kokonaisedullisella pakettihinnalla saa tanakan akateemisen ja ehdottoman synkkähenkisen vuosijuhlan Hepokulta-salissa Turussa ja sen jälkeen pidettävät jatkot. Hintaan kuuluu kolmen ruokalajin illallinen, kaksi snapsia ja punssi. Ruokajuomat ovat OPM.

Niin se konsertti... Kyllä sekin valmistuu. On ilmaantunut pieniä harjoitusergonomisia haasteita, mutta niistä Saattajat eivät hätkähdä, vaan harjoittelevat yhä tiukemmin kohti syksyn päätavoitetta. Pitkästä aikaa ensimmäinen keikkaveto saatiin reilu viikko sitten TYYn kuoron tutustumissitseissä, joissa Saattajat esittivät yhden kappaleen konserttiohjelmistostaan. Ei vielä elämää suurempi veto, mutta kasassa kuitenkin.

Saattajat kiittävät TYYn kuoroa, joka on ottanut konsertin mukaan syksyn Yliopisto soi -konserttijulisteeseen. Kannattaa käydä kuulemassa ko. kuoron ja Kampus Sinfonian ainutlaatuinen kantaattiesitys Turun konserttitalossa 21.11.

Ei kommentteja: